Bir İngiltere Hikayesi..

Locked
213 views
Evet konumuz İngiltere Tarihi..

İngiltere'nin Kurucusu Kral Alexander ve Theoden arasındaki taht kavgaları sırasında Krallığın yardımına koşan Cesur Asker Thorin'in ağzından yazılmıştır.

Theoden'in Kral Alexander'ın tahtında gözü olduğunu görmemek aptallıkdı ve en uygun anı bekliyordu.Bulmuştuda..Yeni yılın o muazzam gecesinde bir isyan patlak vermişti.

Başlarında Theoden'in bulunduğu bu birlik Praven Şehirine hücum etmişdi Fakat Kralın sadık şövalyeleri bu birliğin Krala zarar vermesini engelledi ve püskürttü..
Kral Alexander hainlerin kokuşmuş cesetleri arasında gezerken bir kolcu ölü taklidi yaparak Kral'a suikast denemesinde bulundu ancak Kral'ın muhafızlarından Thorin buna engel oldu ve hain'in kellesini Kral'ın ayaklarına serdi.Kral buna karşılık Thorin'i Sağ Kolu olarak duyurmuştu ve Thorin içinde Yüce İngiltere Krallığı içinde herşey yeni başlıyordu.Çünkü Kral Alexander'ın hedefi bütün dünyada ismini duyurmaktı ve başaracaktıda..

Sizlere Krallığımızın Asil Askerlerini Tanıtıcağım:

Thorin:Bu Asil asker hayatını Kralı adına adamış cesur bir askerdir.Bir çok savaşda Kralla beraber vuruşmuş ve bir çok başarı elde etmiştir..
Scythian:Kral'ın Lancaster hanesine mensup Bu Lord Süvari birlikleriyle birlikte Krallığımız adına sayılamıycak kadar başarı ve zafer elde ettirmiştir..
Erlik:Kral'ın Tudor hanesine mensup Bu Cesur Lordumuz ise Okçu birlikleriyle Krallık adına bir çok göz çıkarmış bir çok kalbi deşmiştir..
Gimli:Kral'ın muhafızlarından olan bu Cesur Asker ise Dışarıdan sakin basit bir asker gibi gözüksede Savaşlarda gözü dönmüş bir hala bürünür.*S*Söylentilere göre Kral için kestiği kellelerden bir kale inşa ettirmeyi planlıyormuş..
Panker:Kralımızın baş Soytarılarından sayılır Krallığın Askerlerine savaş öncesi güldürüp moral kazandırarak savaş sırasında ortadan kaybolmaktadır..
Cavsly:Bu asker bir çok alanda kendini kanıtlamış ve bir çok başarı elde etmiştir.Elinden her türlü şey gelmektedir.Dileyin Okçu olsun Dileyin Atlı olsun Dileyin Piyade olsun..
Fearful:Sesi genelev sahibi Erkek sayılamıycak tiplere benzesede Krallık için elinden geleni ardına koymayan bir askerdir..
Senco:Bu asker Krallığın kurtarıcısı gibidir.Zor zamanlarda yetişir ve Oklarıyla tam bir ölümdür!
Shieldwall Serdar:Bu askere sadece bir kalkan vermeniz yeterlidir..

KRONOLOJİK ZAFERLERİMİZ!

İNGİLTERE VS KUDÜS,NUMENOR SAVAŞI!

SAYILAR:
İNGİLTERE:30 Asker
KUDÜS:60 Asker
Numenor:15 Asker

SAVAŞDAN BİR KARE..

ZAFER İNGİLTERENİN!!

SAVAŞ GAZİLERİ..

İNGİLTERE ATLILARINDAN BİR KARE..

İNGİLTERE VS NORTH!

SAYILAR:

İNGİLTERE:20-25
NORTH:55-60

Bu savaşda inanılmaz olaylar dönmüştür ve sonucu..

İNGİLTERE'nin açık bir zaferi ile sonuçlanmıştır.
Gördüğünüz üzere Cesur Asker Gimli kendini bu savaşdada göstermiştir..

İNGİLTERE VS ROMA!

Sayılar:
İngiltere:20-25
Roma:30-35

Bu savaşa dahil olan taraflarda vardır fakat bizim savaşımız Roma ileydi.

Savaş öncesi bir kare..

Savaş çok çekişmeli geçmiştir ve Zafer beklenildiği üzere..

Son olarak ise Asil asker Thorin'in Kralın sağ kolu olmayı hak etmesi konusunun ne kadar haklı bir gösterge olduğunu gösteren bir savaşdır..

Bu savaşda İngiltere ordusu Hun devletiyle aynı tarafda yer almıştır ortak düşman adına.Lannister kalesine saldırıda bulunan Kağan Attila Kral Tywin'in beklenmedik bir savaş taktiğiyle karşılaşıp ağır kayıplar vermiştir ve sayıları yarıya düşmüştür.Kalenin düştüğünü ve Hunluların ağır kayıplar verdiğini öğrenen North Kralı Nessa saldırıda bulunmuş Hunluları katletmiş Kağanı esir almışdır. Fakat İngiltere Kralı Alexander'ın emriyle Hunlara bir bölükle yardıma giden Thorin bir askeriyle birlikte Hun kalesine varmışdır.Fakat Hunlar Umumi taarruz yaptıkları için Kalelerini savunmasız bırakmışlardır.Thorin ve Zaxor arbaletlerini kuşanmış Kalede son kez Tanrılarına dua ederek North askerlerinin kaleye saldırılarını beklemeye geçmişlerdir..Kral Nessa Praven kalesinin savunmasız olduğunu sandığı için başda 2 Asker göndermiş fakat Thorin ve Zaxor'un isabetli oklarıyla Askerlerinin ölü bedenlerini almışdır.Bunun üzerine Nessa 10 kişilik bir birliği Praven üzerine taarruza yollamıştır..

Thorin ve Zaxor'un Okları arasında kalan bu askerler tutunamamış ve Bir İngilterelinin kaç kişiye bedel olduğunu görmüştür..

SAVAŞ SONU.

Bu hikaye ve zaferler tamamen Benim bildiklerim ve bulduğum ekran görüntüleriyle yapılmışdır,Ben şahsen bu savaşların her birinde kaybettiğim olsun kazandığım olsun çok eğlendim.Umarım bu savaşlarda karşımdaki rakibimde yanımdaki dostumda eğlenmiştir.Bu ekran görüntülerinde kimseye kötü birşey yansıtmamaya çalıştım o yüzden uygun olanlarını seçtim..Bugüne kadar kimseyle kötü olmamaya çalıştım fakat bu sınırımı geçenlerde oldu onlarada eğer kötü sözler söylemişsem haklıyken bile özür diliyorum Kimseyle kötü olmak gibi bi niyetim yok sonuçda bir oyun için kavga etmenin anlamı yok.

İngiltere Kralı Alexander'ın sağ kolu Thorin.

Başlangıç parasını oyun içi adminlerden isteyiniz iyi oyunlar.

Reply